Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Modee Lighting UVC lámpa 38W 253,7nm + távirányító

Modee
19.900 Ft
7.390 Ft (5.819 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 63%
Menny.:

UV-C, Fertőtlenítő, Az UVC sugárzás súlyos égési sérülést és szemkárosodást okozhat! A felhasználó ennek tudatában használja.

Cikkszám: ML-UVCL2
Garancia: 1 év
Elérhetőség: Beszállítás alatt...
19.900 Ft
7.390 Ft (5.819 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 63%
Menny.:

Leírás és Paraméterek

Az UVC germicid lámpa egy átlátszó burával rendelkező kisnyomású higanylámpa, mely ultraibolya sugárzást bocsát ki. Ez a rövidhullámú ultraibolya sugárzás roncsolja a kórokozók DNS-ét, ami fertőtlenítő hatású. Az UVC lámpa számos területen használható: üres helyiségek, szobák, fürdőszobák, nappalik, orvosi rendelők, munkahelyek. Alkalmas számítógépek, ajtók, mosdókagylók, toalettek, maszkok, mobilok fertőtlenítésére. Az UVC lámpa 253,7nm sugárzási hullámhosszon elpusztítja a mikroorganizmusok, vírusok, algák, gombák, protozoonok és baktériumok 99,9%-át.

 Használat közben ember, állat és növény nem tartózkodhat a hatótávon belül, mivel súlyos égési sérülést okozhat a bőrön és szemkárosodást! Javasolt üzemeltetési idő: 15-60 perc, hetente 1-2 alkalommal. A bekapcsolást követő 15 másodpercben el kell hagyni a szobát, mielőtt a lámpatest maximalizálja a teljesítményét.  Amint a fertőtlenítés befejeződött, 45 percig ajánlott a szellőztetés.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!