Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fischer betonragasztó FIS VL 300 T

Fischer
8.778 Ft (6.912 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 540983
8.778 Ft (6.912 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

A FIS VL injektáló ragasztó egy vinilészter hibrid ragasztóanyag, ami engedéllyel rendelkezik az általános rögzítésekhez repedéses beton és falazat esetén. A FIS VL alkalmazható az engedélyezett rendszerelemekkel, FIS A menetes szárakkal és az RG M I belső menetes csappal. A FIS VL -40 ° C és +120 °C közötti hőállósága lehetővé teszi a nagy terhelhetőségi értékeket még magas hőmérsékleti viszonyok alatt is, így biztosítva a nagy alkalmazási rugalmasságot. A FIS VL HIGH SPEED változat rövidebb kötési ideje lehetővé teszi a gyors munkavégzést alacsony hőmérsékleten is.

Előnyök

  • A FIS VL engedélyezett repedéses betonba, illetve falazatba, és nagy terhelhetőségeket biztosít.
  • A vinilészter alapanyagú injektáló ragasztó vízzel telt furatok esetén is alkalmazható (csak 410 ml flakonos kivitel), ezáltal garantált a gyors szerelési folyamat.
  • A FIS VL -40 °C és +120 °C közötti hőmérsékletállósága nagy terhelhetőségi értékeket tesz lehetővé akár szélsőséges felhasználási viszonyok között is.
  • FIS VL HIGH SPEED ragasztóanyagnak lényegesen rövidebb kötési ideje van mint a FIS VL-nek, így biztosítva a gyors munkavégzést alacsony hőmérsékleten is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!