Ezt a honlapot a PROFI ÉS BARKÁCS Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság – székhely: 2451 Ercsi, Rákóczi út 48.; cégjegyzékszám: 07-09-012711;adószám: 13862150-2-07; továbbiakban: Üzemeltető) tartja fenn, amely tartalma és az alatta megjelenő termékek szerzői jogvédelem alá esnek. Cégünk minden jogot fenntart. Előzetes írásos engedély hiányában a weboldalon található írások, képek felhasználása tilos. A jogsértésekkel szemben társaságunk következetesen fellép.

Felhasználási feltételek

A profiesbarkacs.hu honlapon található tartalom (ideértve: cikkek, tanulmányok, egyéb írások, grafikai elemek, szövegelemek, elektronikus könyvek, forráskódok) a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján, azoknál feltüntetett szerzők szerzői jogi oltalma alá eső alkotásai. A honlapon megjelenő, védett névvel és logóval rendelkező cégek nevei és logói az adott cégek védjegyei.

Üzemeltető nem vállal felelősséget a honlap használatából eredő bármilyen közvetett vagy közvetlen kárért. Felhasználónak minden esetben ismernie kell a rá vonatkozó jogi előírásokat. Üzemeltető törekszik a weboldal folyamatos, hibamentes elérhetőségének fenntartásához, ezt azonban nem garantálja. Az Üzemeltető nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, a honlapja tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.

Az Üzemeltető nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a PROFI ÉS BARKÁCS Kft. weboldalához kapcsolódnak.

Jogi és adatkezelési nyilatkozat

Az oldal használata során az Üzemeltető részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvények rendelkezései szerint kezeli, azokat harmadik fél számára nem adja át.

A weboldalon való böngészés során a felhasználó IP-címét, böngészőjének típusát, illetve a hozzárendelt ‘cookie’ azonosító naplózásra kerül. Az ezen a módon megszerzett adatokat a honlap karbantartásához, statisztikai adatainak kimutatáshoz, a honlap fejlesztéséhez, tárolja és dolgozza fel az Üzemeltető.

A weboldal, illetve az azt működtető Üzemeltető a honlapon nyújtott szolgáltatások igénybevételét előzetes regisztrációhoz kötheti.

A regisztráció során olyan adatok megadása szükséges, amelyek a vonatkozó jogszabályok szerint személyes adatnak minősülnek. Az Üzemeltető a honlapon a felhasználó által megadott minden adatot a személyes adatok kezelésére vonatkozó mindenkor hatályos magyar és EU-s jogszabályokat betartva kezeli.

Amennyiben a regisztráció mellett dönt az Üzemeltető,a honlap látogatójától az alábbi adatok megadása szükséges: név/cégnév, email cím, számlázási cím, postázási cím, telefonszám. A regisztráció bármikor megszüntethető a kiküldött e-mail üzenetek mindegyikében megtalálható leiratkozási linkre kattintva.

A felhasználó minden esetben tájékoztatást kérhet az info@profiesbarkacs.hu e-mail címre küldött üzeneten keresztül az adatkezelés jogalapjáról és céljáról.

A regisztráció során a felhasználó kifejezett hozzájárulását adja a személyes adatai következő célú felhasználásához:

  • hírlevél küldése a megadott email címre
  • akciók, értékesítési ajánlatok küldése

A külső weboldalakra mutató hivatkozások esetében, ezen külső oldalak adatkezelése az Üzemeltetőtől független, így azokért felelősséget nem vállal.

Jelen weboldal az adatvédelmi nyilvántartásba bejelentkezett. Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-1165